bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки-підприємниці вдосконалюють свій бізнес у межах тренінгової програми ГУРТа
23.03.2016

18-19 березня 2016 року дев'ять переможниць конкурсу бізнес-планів мали можливість поглибити знання з розвитку підприємництва під час тренінгу «Вдосконалюй свій бізнес». Захід відбувся у рамках проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», який впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги. 

У форматі презентацій печа-куча жінки-підприємниці представляли власні бізнес-проекти, які отримали фінансову підтримку в рамках проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні».

Під час презентацій тренери Ресурсного центру ГУРТ надали учасницям проекту бізнес-підказки та допомогли виявити слабкі сторони бізнес-справи.

Окрім експертних порад, учасниці тренінгу обмінювалися власними спостереженнями щодо ведення бізнесу у різноманітних сферах.

Важливу для бізнесу роль співпраці жінки-підприємниці усвідомили під час ігрового моделювання ведення власної справи.

Підприємниці підвищували свої знання з маркетингу та фінансового менеджменту, які одразу застосовували під час практичної роботи над бізнес-планами.

Довідково

Тренінгова програма «Вдосконалюй свій бізнес» впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги у межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні».

Мета проекту: допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями.

Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ

Фото: Оксана Васильєва

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.