bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Прозора освіта» вже в інтернеті
06.07.2009

З 1 липня 2009 року Донецька громадська організація «Альянс» офіційно запустила блог «Прозора освіта» http://prozoraosvita.livejournal.com.

Основною метою цього ресурсу є створення відкритого інформаційного простору у діалоговому форматі, в якому буде висвітлюватись робота громадських організацій, які працюють в сфері освіти, навчальних закладів, ЗМІ та органів місцевої влади, спілкування, обмін досвідом, налагодження партнерських відносин між всіма учасниками громадської мережі «Прозора освіта» (http://prozoraosvita.livejournal.com/1373.html#cutid1).

Цей блог дає можливість висловитись всім відносно проблем та розвитку системи освіти в Україні, розвитку студентського та учнівського самоврядування, подолання корупції та інших тем, які є важливими для сучасного розвитку системи освіти в Україні.

Вже на блозі йде висвітлення, таких проектів, як проведення громадського моніторингу вступної кампанії 2009 у ВНЗ Донецької області, який виконується за підтримки проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», що виконується Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпорації Виклики Тисячоліття (МСС).

«Просування Кодексу Честі в провідних ВНЗ Донецької, Дніпропетровської та Черкаської областей» (Будуй своє життя сам) за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні та робота громадської мережі «Прозора освіта». Більш детально щодо розміщення інформації на блозі «Прозора освіта» (http://prozoraosvita.livejournal.com) та партнерства звертайтесь до PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.