bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Звіт по проведенню Акції «Мовчати не треба»
06.07.2009

Разом з постійною депутатською комісією з питань законності і правопорядку, боротьби із злочинністю, прав людини та питань діяльності рад самоврядування, зв’язків з об’єднаннями громадян і засобами масової інформації Глобинської районної ради зареєстровано факти щодо порушень конституційних прав громадян в Глобинському, Кременчуцькому та Гадяцькому районах.

«Мовчати не треба!» - головна ідея, яку мали донести організатори акції, що тривала два місяці з 1 травня по 30 червня 2009 року. Акція проходила в рамках спільних дій по виконанню Основного Закону – Конституції України.

Глобинським осередком Всеукраїнського Комітету оборони прав людини зареєструвано численні факти порушень конституційних прав громадян.

Захист прав і свобод людини є найвищою цінністю демократичної правової держави, зобов’язаного не лише створювати умови для життя, але й гарантувати їх безпеку, підпорядкував цій меті діяльність законодавчої, виконавчої та судової гілки влади. Не підміняючи собою ні прокуратуру, ні суд громадська організація протидіє свавіллю влади, при цьому не дублюючи, а доповнюючи існуючі правові механізми захисту прав людини.

Зі звітом можна ознайомитись в додатку.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.