bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Разом до школи тренерів!
02.07.2009

З 24 по 27 червня в Донецьку пройшла 1-а сесія чотиримісячної Школа бізнес-тренерів. Захід відбувся за підтримки Донецької громадської організації «Альянс» в партнерстві з обласною адміністрацією Донецької області при підтримці Німецького бюро технічної допомоги GTZ.

Учасниками Школи стали 17 представників як з Донецької, так і з інших областей України. За чотири дні вони розглянули методику проведення тренінгу: структуру тренінгу, форми роботи, групову динаміку, типологію учасників. Також пройшли інструктаж по проведенню програми «Техніка ефективних продажів» і заняття по засвоєнню основних модулів програми на практиці. Окрім корисної інформації та приємних вражень, учасники Школи отримали сертифікат про проходження тренінгу «Техніка ефективних продажів».

Тепер учасники Школи бізнес-тренерів повинні реалізувати отримані знання на практиці в пілотних містах проекту. Орієнтовно учасники готують свою програму тренінгу на 13 та 20 липня.

За більш детальною інформацією щодо участі у Школі бізнес-тренерів звертайтесь до методиста проекту ДГО «Альянс» Семиволос Наталі (+38 095 18-37-236), PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.