bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість спостерігає за ВНЗ Донеччини
29.06.2009

З 29 червня 2009 року розпочалась активна фаза громадського моніторингу вступної кампанії 2009 до ВНЗ Донецької області.

Основною метою громадського спостереження є вивчення особливостей, порівняння вступної кампанії 2009 із вступною кампанією 2008 року, забезпечення прозорості та відкритості роботи приймальних комісій.

Активна фаза моніторингу включає в себе кілька етапів. Буде проведене опитування абітурієнтів, які подали свої документи до обраних ВНЗ, спостереження за роботою приймальних комісій, а також опитування членів приймальних комісій щодо впливу незалежного тестування на вступ до ВНЗ. Під час проведення моніторингу ДГО «Альянс» буде інформувати громадськість щодо перебігу вступної кампанії в обраних ВНЗ Донецької області. Головною аудиторією цього заходу виступають абітурієнти та їх батьки.

У громадському моніторингу вступної кампанії 2009, крім Донецької, візьмуть участь ще 10 областей України - Київська, Львівська, Житомирська, Херсонська та ін. Проведення моніторингу виконується за підтримки проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», що виконується Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпорації Виклики Тисячоліття (МСС)». За більш детальною інформацією звертайтесь до керівника моніторингової групи ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62).

Донецька міська громадська організація «Альянс» існує з 1998 року і протягом цього часу реалізувала більше 20 проектів, що сприяють захисту юридичних, соціальних та економічних прав молоді та жінок, а також їх лідерського потенціалу як невід’ємного процесу демократизації України.

Контакти

  • Наталія Звягінцева
  • ДГО ”Альянс”
  • [email protected]
  • 8062-311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.