bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Галерея Доброти в «Ашані»
18.06.2009

Підведені перші підсумки роботи Галереї Доброти, яка впродовж місяця (з 15 травня по 15 червня) працювала в торговому центрі «Ашан Донской» і була приурочена до Міжнародного дня захисту дітей. Ініціаторами і організаторами цього інноваційного благодійного проекту є Донецький міський благодійний фонд «Доброта» і ТОВ «Іммошан Україна».

Активну участь в реалізації проекту взяла Молодіжна громадська організація «М.АРТ.Ин-клуб». Інформаційними партнерами проекту стали програма «На підйомі!» Першого муніципального телеканалу і Радіо «Європа плюс» в м. Донецьку.

Реалізація проекту виявилася можливою завдяки наданню безоплатних або пільгових робіт/послуг цілим рядом організацій і установ: Видавничий дім «Заславський», рекламне агентство «БАТ», ТОВ «Рекламний дім», Главпошта, ТОВ «Мегамаркет», Донецький «Ротарі клуб», компанія «Діснейка», ТОВ «Касіопея» і СПД Трошкін А.В.

 

Метою проекту було залучення населення і організацій Донецького регіону в надання всебічної допомоги дітям шляхом використання засобів соціальної реклами, PR/BTL і фандрейзингу.

Для цього ТЦ «Ашан Донской» безвідплатно надав нове приміщення площею 200 кв.м., а також фінансування на додаткове устаткування і функціонування експозиції Галерея Доброти.

Тут були розміщені презентаційні стенди, плакати, фотографії, буклети, листівки, що актуалізують дитячу проблематику у сфері охорони здоров'я, освіти, соціального захисту і культури. Більше 10 профільних організацій і установ м. Донецька і м. Макіївки скористалися можливістю продемонструвати свою діяльність.

Щодня з 12-00 до 20-00 двері Галереї Доброти були відкриті як для дітей і дорослих - відвідувачів ТЦ «Ашан», так і для спеціально запрошених дітей-сиріт, дітей-інвалідів, що виховуються в державних і недержавних установах.

У Галереї Доброти для них демонструвалися мультфільми, влаштовувалися розвиваючі майстер-класи і пізнавальні ігри під керівництвом досвідчених вихователів, проводилися концерти, виступи професійних і аматорських творчих колективів. Була влаштована тематична виставка дитячих малюнків «Доброта очима дітей», в яких діти, що вчаться у школах та інтернатах м. Донецька, відобразили своє розуміння милосердя і співчуття.

З метою залучення відвідувачів торгового центру до благодійності, в Галереї Доброти були встановлені скарбнички і організована безпрограшна лотерея. Здійснювалася благодійна акція «Купи і подаруй», що дозволила надати пожертви у вигляді нових товарів (іграшки, книги, канцтовари, спортінвентар) на адресу знедолених дітей. Крім того, ДМБФ «Доброта» здійснив цільову розсилку листів-звернень про пожертвування, проводив телефонний і прямий фандрейзинг.

В результаті вже вдалося залучити пожертви у фінансовому і натуральному вигляді на загальну суму понад 15 тис. грн. Благодійна допомога від юридичних і фізичних осіб м. Донецька на цей проект продовжує надходити.

Почато надання матеріальної допомоги безпосереднім благоотримувачам – установам, в яких виховуються і навчаються діти-сироти і діти-інваліди: Дошкільному дитячому будинку № 1, Слов'янській школі-інтернату для сліпих і слабозорих дітей, загальноосвітній школі-інтернату № 1, молодіжній громадській організації інвалідів «Надія дитини».
 

Контакти

  • Красовська Олена
  • PR-служба ДМБФ «Доброта»
  • [email protected]
  • 348-90-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.