bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Портал ГУРТ оновив Довідник підприємця
17.11.2015

Портал ГУРТ оновив Довідник підприємця, додавши до нього відповіді на найпоширеніші запитання користувачів і врахувавши останні зміни в законодавстві України. Якщо Ви плануєте свій бізнес, але не знаєте з чого розпочати, посібник відповість на всі Ваші запитання.

Інформацію про діяльність ФОП, ТОВ, кооперативів, систему оподаткування та інші актуальні для підприємців теми Ви знайдете у Довіднику. Цього разу наші експерти приділили особливу увагу систематизації інформації щодо особливостей проведення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, місце знаходження/місце проживання яких є тимчасово окупованою територією або територією проведення АТО.

Для того, щоб скористатися Довідником підприємця, слід обрати цікаву для Вас категорію та натиснути на неї, після чого розгорнеться список запитань до цієї теми. Клікнувши на конкретне запитання, Ви отримаєте кваліфіковану відповідь.

Також на сторінці Довідника доступні зразки необхідних підприємцю документів. Завантажуйте їх собі на комп'ютер та користуйтеся.

Якщо ж у Вас виникнуть додаткові запитання, відповідей на які поки немає на сторінці Довідника, ставте їх нашим експертам, заповнивши онлайн-форму.

Команда ГУРТа бажає успіхів у Вашій діяльності!

Довідник підприємця реалізовано за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.