bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Херсоні побито журналіста
14.06.2009

Сьогодні 14.06.2009., близько 3 годин ночі, в м. Херсоні, на журналіста, керівника інформаційного агентства «Таврія NEWS», Кирила Стремоусова, був скоєний бандитський напад, пов'язаний з його професійною діяльністю.

Журналіст, проводячи своє журналістське розслідування, зробив кілька фотознімків на місці ДТП, у якому брала участь машина херсонського приватного охоронного агентства «Кріс» . Три людини, одягнені у камуфляжній формі, озброєні автоматами «Калашников», побили і відібрали у журналіста фотоапаратуру і знищили всі фотографії та аудіозаписи з місця пригоди.

Нападники завдали журналістові серйозні травми - зламана рука. Напад відбувалося в присутності співробітників міліції, які виїхали на ДТП, які спокійно спостерігали за побиттям журналіста.
Контактна особа: Стремоусов Кирило. Тел. 80505160630

Контакти

Коментарі

Антон Крилець   5524 дні тому   #  

Цікаво, що то за агенство, якому дозволено озброїтися "Калашами". Наскільки мені відомо, у нас тільки держструктури мають таке право за законом.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5523 дні тому   #  

додаткова інформація:
Как стало известно сайту khersonsnews (http://khersonsnews.livejournal.com/), избитым журналистом в г. Херсоне оказался экс-замглавы Государственного комитета по водному хозяйству, до этого начальник этого же ведомства в Геническом районе Херсонской области. Но из-за сложных отношений с руководством в г. Киев, Кирилл Стремоусов вернулся в Херсон и решил идти в политику. Начал с создания информационного агентства и проблем с выплатой заработной платы своим же журналистам...

Как сообщили источники в г. Херсоне, Кирилла Стремоусова с местной элитой знакомил Виталий Богданов - экс-глава фракции БЮТв Херсонскомгорсовете. В повседневной жизни, Кирилл пиарится на "помощи" коллективу Херсонских комбайнов - всем известный факт о том как работники завода брали штурмом администрацию.

На прошлой неделе Кирилл принципиально не заплатил под предлогом финансового кризиса гонорары журалистам своего агентства. Аргументирует свои действия господин Стремоусов словами: "Работайте, а я сам лично буду решать, кто заработал, а кто нет". Такой вот будущий слуга народа...

Полная статья по адресу: http://khersonsnews.livejournal.com/572.html#cutid1

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5523 дні тому   #  

Завжди дуже багато шуму коли поб`ють журналіста. Адже таке трапляється і з людьми інших професій. Але тоді журналісти не дуже поспішають висвітлювати це подію. Я взагалі проти того щоб людей били!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.