bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флеш-моб «ІнФормуй свою громаду» у Кіровограді: медіа-звіт
02.10.2015

26 вересня 2015 року в Кіровограді відбувся Всеукраїнський флеш-моб «ІнФормуй свою громаду», що проходив у межах Тижня громадянської участі в Україні та мав на меті привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.

Акція полягала у збиранні активними громадянами символа свого міста із безлічі фрагментів малюнку. Ініціатором флеш-мобу став Ресурсний центр ГУРТ, а співорганізаторами на Кіровоградщині – громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр» та Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості.

Дійство розпочалося о 12:00 на Площі Героїв Небесної Сотні. До акції долучилося понад сто містян. Учасники заходу захопилися флеш-мобом, обмінюючись думками з приводу значення громадянської позиції.

«Активна громадянська позиція – це свідчення небайдужості громади один до одного. Тільки за таких умов можна досягти змін», – Валентина Резнік, повар.

«Сьогодні питання громадської участі в Україні є надзвичайно актуальним. Проте сам себе не вважаю соціально активним. Пріоритет для мене – це фінансовий стан родини. Коли ця проблема буде вирішена, тоді й для громади працюватиму», – Владислав Бойченко, електрогазозварювальник.

Одночасно з флеш-мобом «ІнФормуй свою громаду» на Площі Героїв Небесної Сотні відбувалися змагання із важкої атлетики. Спортсмени також залюбки долучилися до акції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.