bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда «ЖИТО-МИР» виграла Кубок Земляцтв України з міні-футболу
08.06.2009

В суботу, 6 червня, відбулися ігри півфіналу і фіналу розіграшу Кубку земляцтв України, організованого Радою Земляцтв України. Переможцем міжземляцького чемпіонату стала команда Молодіжного відділення «Земляцтва житомирян» «ЖИТО-МИР».

До пів-фіналу розіграшу Кубку земляцтв вийшли команди Житомирського, Чернігівського, Миколаївського та Тернопільського молодіжних відділень земляцтв. Проте у фіналу зустрілися лише 2 команди – житомиряни і чернігівчани. Футболісти молодіжного відділення «Чернівського земляцтва» в напруженій грі поступилися житомирянам з рахунком 5:3.

«Міжземляцький чемпіонат з міні-футболу став справжньою подією в земляцькому русі Києва і України, адже команда кожного регіону провела серйозну підготовку до гри. Мені по-справжньому приємно, що цього року у турнірі взяли участь 13 команд, чемпіоном серед яких стала команда «ЖИТО-МИР», - наголосив голова Молодіжного відділення «Земляцтва житомирян» Петро Щербина.

Як повідомив капітан команди «ЖИТО-МИР» Максим Муравський, гра була чесною, а рівень команд, які вийшли до пів-фіналу високий навіть для професійного рівня.
В свою чергу, координатор Ради земляцтв України Анатолій Бачинський заявив, що головною метою змагань було саме залучення земляцької молоді до участі у футбольному чемпіонаті. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.