bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збір коштів на роботу консультаційного пункту з безпечного працевлаштування за кордоном
04.06.2009

Молодіжна Асоціація Громадських Ініціатив (м. Єнакієве, Донецької обл.) впродовж чотирьох років активно займається попередженням і протидією торгівлі людьми на місцевому і регіональному рівнях.

За час роботи МАГІ було реалізовано декілька проектів з попередження цієї актуальної проблеми; готується проект з підвищення кваліфікації вчителів в сфері попередження торгівлі людьми.

На базі організації постійно діє консультаційний пункт з питань безпечного виїзду за кордон.

Зараз МАГІ потребує тимчасової фінансової допомоги для збереження місцевого статусу консультуючої, тому що Асоціація - єдина організація в місті, яка надає подібні послуги. Гроші підуть на покриття оренди офісу консультуючого пункту.

Асоціація звертається до всіх небайдужих, до тих, хто вважає себе активним борцем з суспільними проблемами, до міжнародних і громадських організацій України підтримати нашу роботу добровільним посильним грошовим внеском на рахунок організації: р/р № 26009088820980 ФДРУ Банк „Фінанси та Кредит”, ТОВ, Донецьк МФО 335816 Код за ЄДРПОУ 35012931 призначення платежу: добровільний внесок на оренду офісу для консультаційного пункту.

Заздалегідь висловлюємо свою повагу та подяку всім, хто відгукнеться на наше прохання.

Контакти

  • Надія Луценкіна
  • Молодіжна Асоціація Громадських ініціатив
  • [email protected]
  • (06252) 5-05-87
  • моб.:8-095-353-16-32

Коментарі

Антон Крилець   5553 дні тому   #  

Надія, було б цікаво спостерігати за збором грошей в процесі. Наприклад, тиждень 1 - зібрано стільки-то (можна озвучувати тих, хто зробив пожертву за згодою з їх боку), лишилось стільки-то. Тиждень 2 і так далі. Так робить Вікімедіа (організація, що збирає пожертви на Вікіпедію http://wikipedia.org, безкоштовну світову онлайн-енциклопедію).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.