bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рахункова палата України здійснить зовнішній аудит ОБСЄ
27.05.2009

30 квітня ц.р. п’ятдесят шість держав-учасниць ОБСЄ одностайно підтримали рішення про призначення Рахункової палати України Зовнішнім аудитором ОБСЄ.

Призначення є непересічною подією у розвитку ОБСЄ та участі України у цій організації. До цього зовнішній аудит ОБСЄ почергово здійснювали установи таких європейських країн як Швейцарія, Фінляндія, Швеція, Велика Британія та Норвегія. Призначення українських аудиторів є визнанням високого міжнародного авторитету як України в цілому, так і її вищого органу фінансового контролю.

Рахункова палата України вперше виконуватиме функції зовнішнього аудитора міжнародної організації і призначення на цю посаду є також і вагомим визнанням її відповідності найвищим міжнародним стандартам аудиту та високого професіоналізму її співробітників.

Відповідно до правил ОБСЄ основне завдання Зовнішнього аудитора полягає у здійсненні аудиту адміністративно-фінансової системи ОБСЄ та підготовці рекомендацій щодо її вдосконалення. Призначення здійснене строком на один рік з правом продовження ще на два роки. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.