bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-7 актуальних грантів для громадських організацій
16.06.2015

Хто володіє інформацією - володіє світом. Будь в курсі всіх актуальних грантів для громадських організацій та втілюй ідеї в життя!

ГО Центр Громадської Активності «Результат» в межах реалізації проекту «Жіночий Антикорупційний Рух» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії запрошує небайдужих мешканців Запоріжжя та Харкова до участі у конкурсі грантів на проведення  антикорупційного розслідування. Дедлайн – 21 червня 2015 року. Детальніше – тут.

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів «Врахування принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в реформуванні судової влади» для українських  неурядових організацій, метою якого є підвищення інтегрування принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в реформу судової системи України. Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 22 червня 2015 року, 17:00.  Детальніше  тут.

Міжнародна фундація виборчих систем запрошує громадські організації взяти участь у конкурсі грантів в сфері забезпечення прозорого фінансування виборчих кампаній в Україні. Кінцевий термін подання грантових пропозицій – 26 червня 2015 року. Детальніше – тут.

«Проекти миру» – програма грантів, запущена Journalist and Writers Foundation для підтримки інноваційних вирішень конфліктів і проектів із становлення миру. Після надзвичайно успішного першого року грантова програма «Проектів миру» знову приймає заявки на проекти неурядових організацій, що сприяють мирному співіснуванню. Заявки приймаються від некомерційних організацій з будь-якої точки світу. Для того, щоб подати заявку на грант, заявники повинні надіслати англійською мовою пропозиції до 30 вересня 2015. Детальніше  тут.

Міністерство закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади оголошує запит на подачу проектних пропозицій щодо підтримки розвитку та конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу в Україні. Сумарний бюджет проектів сягатиме близько 30 мільйонів канадських доларів на період з 2015 по 2021 рр. Кінцевий термін подачі проектних пропозицій – 4 серпня 2015 року, 15:00 за східноєвропейським часом. Детальніше  тут.

ГО Центр «Жіночі перспективи» оголошує Конкурс проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні у Львівській області. Конкурс проводиться в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні. Термін подачі проектної пропозиції – 15 липня 2015 року. Детальніше – тут.

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» оголошує Конкурс проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні у Донецькій та Луганській областях. Конкурс проводиться в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні. Термін подачі проектної пропозиції – 15 липня 2015 року. Детальніше – тут.  

Контакти

Коментарі

Євгенія Науменко   3319 днів тому   #  

цікаві можливості, але хотілося б дізнатися побільше про такі, що повязані з розвитком культури, наприклад..

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.