bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ділимося досвідом
21.05.2009

На базі Фундації імені князів-благодійників Острозьких 19-20 травня 2009 року відбулося стажування представників Херсонського обласного благодійного фонду «Захист» (м. Херсон), які вирішили поцікавитися позитивним досвідом заснування фонду розвитку громад, а також, з перших вуст, почути про успішні історії реалізованих проектів та програм, зрозуміти специфіку роботи фонду розвитку громад (в 1998 році WINGS Глобальний Фонд для Фондів Громад визнав Фундацію Острозьких першим фондом громад (Community Fund) в Україні), вивчити методики діяльності.

В рамках стажування персонал Фундації Острозьких протягом двох днів познайомив гостей з фондом, членами Ради Директорів, партнерською організацією Волинський Ресурсний Центр, яка є не менш позитивним досвідом Фундації, оскільки, в свій час, також була заснована на базі Фундації Острозьких. Ольга Лук»янова, член Ради Директорів, засновниця та директор ПП «Промпослуга», поділилася власним багаторічним досвідом співпраці з Фундацією Острозьких, а також своїм ставленням до благодійництва, чому потрібно долучатися до творення добрих справ, і часто, за браком вільного часу, доручати цю справу професіоналам, при цьому сприяти наявними ресурсами.

Звичайно, не можна розповідати про історію та ідеологію фонду не звернувшись до етимології назви самого ж фонду. Познайомитися з історією роду князів Острозьких, які були щедрими благодійниками та меценатами, учасники стажування змоги безпосередньо на території замку князів Острозьких, що розташований в м.Острог.

На шляху до Острога відвідали ремісничий хутір «Плугаки», який був заснований в 2006 році за грантової підтримки Фундації Острозьких, де гостей зустрічали та частували в найкращих українських традиціях.

Контакти

  • Альона Герус
  • Фундація імені князів-благодійників Острозьких
  • [email protected]
  • (0362)221081

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.