bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Народом обраний – народу прозвітуй!
20.05.2009

Метою проекту є проведення впродовж року (з 15 квітня 2009 року по 15 квітня 2010 року) громадського моніторингу виконання виборчих обіцянок з боку політичних сил, представники яких увійшли до складу Чернівецької міської, Чернівецької обласної та Вижницької, Сторожинецької, Кіцманської, Хотинської районних рад (період квітень 2006 – березень 2010 років).

За результатами моніторингу передбачено інформування місцевих громад про виконання виборчих обіцянок депутатів місцевих рад та їх підзвітність виборцям.

Проект спрямовано також на покращання зв’язків між виборцями та депутатами місцевих рад, місцевими осередками політичних партій, що представлені у місцевих радах, та посилення їх звітності перед виборцями. В рамках проекту моніторингу передбачається проведення публічної акції «Нагадай депутату, про його обіцянки» задля активізації роботи місцевих депутатів та виконання їх політичними партіями своїх передвиборчих обіцянок.

Також в рамках проекту буде проведено широке інформування громад міста Чернівці, Сторожинецького, Вижницького, Кіцманського та Хотинського районів про стан дотримання виборчих обіцянок з боку відповідних політичних партій.

Результатами проекту будуть:

  1.  Забезпечення громадського контролю виконання передвиборчих обіцянок з боку політичних партій, представники яких увійшли до складу Чернівецької міської, Чернівецької обласної, Вижницької, Сторожинецької, Кіцманської, Хотинської районних рад.
  2. Cприяння поінформованості місцевих громад про стан дотримання виборчих обіцянок та підзвітність виборцям з боку відповідних осередків політичних партій.
  3. Налагодження зв’язків між виборцями та депутатами місцевих рад, політичними партіями та підвищенню їх підзвітності виборцям. Активісти Комітету виборців сподіваються на тісну та плідну співпрацю з керівництвом обласних та районних організацій політичних партій щодо отримання звітів про роботу їх депутатських фракцій впродовж 2006 – 2009 рр.

Контакти

  • Філяк Ярослав
  • Баб’юк Ігор
  • Чернівецька обласна організація “Комітет виборців”
  • [email protected]
  • 8 (0372) 55-58-06

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.