bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приєднуйтеся до намету ГУРТа на фестивалі Ucrazyans!
21.04.2015

У суботу, 25 квітня, Ресурсний центр ГУРТ разом із іншими цікавими ініціативами братиме участь у Фестивалі соціальних інновацій Ucrazyans, що триватиме на Софіївській площі з 10:00 до 19:00.

Подія присвячена «божевільним» українцям, які вже півтора роки йдуть наперекір долі й роблять, здавалося б, неможливе: розбудовують громадянське суспільство, самі озброюють армію, допомагають один одному.

ГУРТ запрошує Вас приєднатися до нашої майстерні з суспільної журналістики на тему «Як за допомогою інформації змінити країну», що відбуватиметься в нашому наметі з 12:00 до 13:00; взяти участь у фотофлешмобі «Я читаю ГУРТ»; долучитися до обговорення тенденцій розвитку громадянського суспільства в Україні й зафіксувати свої міркування на mind-map; стати героєм аудіопрограми «Волонтеруємо щодня» на ГУРТрадіо, давши відповідь на запитання «Які напрями волонтерства Вас приваблюють і чому?»; ознайомитися з виданнями ГУРТа та багато іншого. Найактивніші учасники отримають корисні подарунки!

Крім того, з 11:40 до 11:50 ГУРТ презентуватиме свої досягнення у центральному наметі заходу – лекторії, куди запрошуємо усіх охочих дізнатися більше про портал ГУРТ та його можливості для мережування громадських організацій!

Окрім найкращих українських соціальних ініціатив, на Вас чекають смачна їжа,  хороші музичні гурти, приємне спілкування, ярмарок корисних товарів і багато іншого.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.