bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Жінки Батьківщини» організували навчання з написання грантових проектів
19.05.2009

15-16 травня за ініціативи Закарпатської обласної громадської організації «Жінки Батьківщини» та за підтримки Закарпатської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» в м. Свалява були проведені семінари-тренінги з написання грантових проектів.

В тренінгу взяли участь понад 40 представників громадських організацій всіх районів Закарпаття, зокрема «Батьківщина молода», «Фундація регіональних ініціатив», мукачівська молодіжна організація «Ініціатива», громадська організація «Зелена хвиля», Тячівська районна федерація греко-римської боротьби тощо. Провела навчання тренер міжнародного рівня Олександра Попова. До слова, п. Олександра вже допомогла створити понад 50 успішних проектів.

Під час навчань кожна група розробила власні цікаві проекти з місцевої проблематики.
Колектив Закарпатської обласної громадської організації «Жінки Батьківщини» висловлює щиросердечну подяку керівництву Кримського апарату БЮТ у сприянні, а також тренеру – милій та прекрасній жінці Олександрі Поповій, за те, що підтримала й відгукнулася на нашу ініціативу та охоче поділилася своїм досвідом у подібній справі.

Сподіваємось, отримані на семінарі знання, будуть застосовані на практиці при написанні проектів, які допоможуть покращити якщо не глобальні, то хоча б місцеві проблеми в районах області.

Фотозвіт про проведення семінару

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.