bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ХОГЦ „Чоловіки проти насильства” взяв участь в проведенні Всеукраїнської акції “Зупини лічильник”
19.05.2009

17 травня Херсонський обласний громадський центр “Чоловіки проти насильства”, який має значний досвід в реалізації проектів боротьби з ВІЛ/СНІДом, традиційно прийняв участь у проведенні Всеукраїнської акції “Зупини лічильник”, приуроченої до Дня пам’яті померлих від СНІДу.

Організаторами акції виступили Херсонське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації „Всеукраїнська мережа людей, які живуть в ВІЛ”, Херсонський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Херсонський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Херсонський благодійний фонд „Мангуст”, Херсонська обласна організація товариства Червоного Хреста України.

Херсонська область є небезпечною щодо захворюваності на ВІЛ/СНІД. Темпи приросту перевищують середньостатистичні дані в Україні в 5-6 разів, разом з тим, недостатня освіченість населенню щодо проблеми СНІДу, стигма і дискримінація у зв’язку зі СНІДом перешкоджає ефективності його протидії, стає стіновим бар’єром, що заважають людям звернутися до медичних установ за тестуванням на ВІЛ.

Тому ця соціальна компанія суттєво вплинула на ставлення молодих людей до власного здоров’я, змінила упередженість українського суспільства щодо ВІЛ/СНІДу та підвищила рівень обізнаності української молоді з цією небезпечною проблемою. „ВІЛ-інфіковані – це не істоти з планети СНІД, це – люди. Не будьте байдужими!” – саме такий запис залишив на символічному полотні біля кінотеатру Україна голова правління ХОГЦ „Чоловіки проти насильства” Дмитро Федорінов.

Контакти

  • Olena Udina
  • ХОГЦ “Чоловіки проти насильства”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.