bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні можливості на квітень: від дискусійної платформи до освітніх програм
31.03.2015

ГУРТ підготував для Вас підбірку актуальних можливостей, до яких можна долучитися в квітні 2015 року. Встигніть подати заявку та взяти участь!

Summer School in Comparative and Transnational History для студентів та випускників із суспільних наук. Проживання та харчування забезпечує приймаюча сторона.

Коли: 14-17 вересня 2015 року.

Де: Італія.

Дедлайн: 30 квітня 2015 року.

Детальніше – тут.

Набір на цьогорічну програму Leadership Education and Development Programme 2015 в Лондоні.

Дедлайн – 20 квітня 2015 року.

Детальніше – тут.

Київська Школа Економіки (KSE) та компанія «Київстар» запрошують бажаючих взяти участь у студентській олімпіаді «Кількісні методи в економіці» KSE BrainChamp! На учасників чекають цінні призи та можливості здобуття кращої економічної освіти в Україні!

Детальніше – тут.

IBS Education за підтримки Наукового Парку Київського національного економічного університету представляє унікальний проект – дискусійну платформу Free Speech, де спікером може стати кожен. Місце проведення дискусійної платформи Free Speech – перший корпус КНЕУ, захід проводитиметься щомісяця.

Коли: 16 квітня 2015 року о 18.30 (перша зустріч).

Детальніше – тут.

NGO «Rodyna» розпочинає прийом заявок на участь у проекті «Get to Know about Poland».

Коли: 18 – 26 липня 2015 року.

Де: м. Краків, Польща.

Дедлайн – 15 квітня 2015 року.

Детальніше – тут.

Школа особистісних навичок. Організатори вивели формулу яскравих та корисних вихідних. Виглядає вона так: Багато спілкування з класними людьми + власний розвиток + цікаві події довкола + смачне печиво = яскраві та корисні вихідні, які буде приємно пригадати та про які не соромно розповісти!

Коли: 4-5 квітня 2015 року

Реєстрація тут.

Детальніше – тут.

Kiev Startup Week 2015. У межах KSW учасники зможуть представити свій проект на Pirates on Shore і виграти квитки на саміт в Кельні; послухати презентації венчурних фондів на Reverse Pitch; поспілкуватися в неформальній обстановці з лідерами галузі під час Tech Networking Party # 5 та багато іншого.

Коли: 14-19 квітня 2015.

Детальніше – тут.

Набір на літню школу «Єврейська історія, багатоетнічне минуле та спільна спадщина: міський досвід у Східній Європі». Заняття проводитимуться здебільшого англійською мовою. Декілька курсів буде читатися польською мовою, тому учасники повинні знати польську на рівні, який дозволяє вільно читати наукову літературу та розуміти лекції.

Коли: 13 липня-7 серпня 2015 р.

Де: Львів

Дедлайн – 6 квітня 2015 року

Детальніше – тут.

Інтелектуальна вікторина імені Рафаеля Лемкіна. До участі у вікторині запрошуються всі охочі, але насамперед студенти, аспіранти, випускники юридичних факультетів вищих навчальних закладів України та вищих навчальних юридичних закладів України, а також усі фахівці у сфері правознавства, історії, політології тощо.

Коли: 17 квітня 2015 року о 13:30

Де: театральна студія «Лис Микита» Львівського національного університету імені Івана Франка.

Дедлайн – 5 квітня 2015 року.

Детальніше – тут.

Спортивно-партріотична гра «Гурби-Антонівці 2015 ім. В. Гарматія» у Харкові. Це спортивно-патріотична гра для молоді, яка щороку збирає більше 330 учасників зі всієї країни на місці найбільшого бою УПА проти НКВС. Захід уже став платформою для об’єднання та вишколювання патріотичної молоді з різних куточків країни. Випускники Гурб – це майданівці, волонтери, добровольці, громадські діячі.

Детальніше – тут.

Підготувала Надія Богатир

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.