bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Пирятинщині створили інформаційно – ресурсний центр підтримки для молоді
13.05.2009

Під девізом: «Будь в курсі подій-дізнавайся більше про ВІЛ» 12 травня 2009 року на Пирятинщині створили інформаційно – ресурсний центр підтримки для молоді.

За словами Олександра Чепура, голови Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ», яка ініціювала створення центру, метою його є сприяння вихованню молоді, постійному інформуванні підлітків про проблему ВІЛ/СНІД та послуги, що надаються у цій сфері. Ситуація щодо епідемії ВІЛ/СНІД в Пирятинському районі залишається критичною. Район з невеликою кількістю населення займає четверте місце в Полтавській області по числу ВІЛ – інфікованих. Спостерігається тенденція зростання смертності від хвороб, пов’язаних з СНІД. Молодь – найбільш уразлива. Стандартні заходи влади залишаються малоефективними.

«Передбачається,що такий проект дозволить більш ефективніше інформувати молодь,забезпечить співпрацю між управліннями та громадськістю. Ми намагатимемось надавати організаційну та методичну допомогу, сприяти підвищенню кваліфікації волонтерів та молодіжних активістів» - говорить начальник відділу в справах сім’ї і молоді райдержадміністрації Алла Мелентьєва.

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» зобов’язалась організовувати роботу центру постійно надаючи інформаційні матеріали та запроваджуючи просвітницьку і виховну діяльність.

Центр діятиме на базі приміщення центральної районної бібліотеки по вул. Леніна, 47. Під час відкриття центру основна увага була приділена саме інформуванню та профілактиці серед молоді, група якої взяла участь у церемонії.

Контакти

  • Олександр Чепур
  • Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»
  • tviisvit @gmail.com
  • тел. моб. 8 093 579 16 93

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.