bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чотири актуальні можливості отримати фінансування для громадських організацій
10.02.2015

На прохання наших користувачів ГУРТ щомісяця створюватиме підбірку актуальних грантів для громадських організацій. Читайте, пишіть заявки та використовуйте можливості разом із ГУРТом!

 

Представництво МОМ в Україні за підтримки Європейської Комісії у партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром оголошують конкурс для громад «Всебічна стабілізаційна підтримка для ВПО та постраждалого населення в Україні». Останній термін для подання заповнених анкет в електронному вигляді – 16 лютого 2015 року. Детальніше – тут.

Центр громадянського представництва «Життя» та Український центр контролю над тютюном оголошують конкурс проектних пропозицій на створення анімаційного відео. Для участі в конкурсі потрібно надіслати заповнену заявку на участь у конкурсі разом із описом ідеї (сценарію) анімаційного відеоролика до 18 лютого, до 24:00, на адресу [email protected]Детальніше – тут.

Проект «Посилення незалежних ЗМІ в Україні» («У-Медіа») міжнародної неурядової організації Інтерньюз за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запрошує до подання заявок на отримання грантів у межах відкритого грантового конкурсу. Крайній термін подання заявок – 22 лютого 2015 року. Детальніше – тут.

ВEARR оголосила про прийом заявок на надання малих грантів 2015 від неурядових та інших організацій. Крайній термін – 1 березня 2015 року. Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    3361 день тому   #  

http://www.opensocietyfoundations.org/grants/organizational-development-grants-think-tanks-20150114 - ще один - для аналітичних центрів

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.