bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Різдвяні привітання від блогерів ГУРТа
06.01.2015

ГУРТ вітає всіх з Різдвом Христовим! Привітання до свята підготували і наші блогери – ті, хто створюють корисні та дискусійні матеріали, інформуючи вас про найцікавіше!

Даниїл Майоров: «Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю кожному бути максимально активним, не боятися брати на себе відповідальність і якісно виконувати свій обов'язок! Також ефективно використовувати інструменти тайм-менеджменту, вміти відфільтровувати дійсно необхідне і важливе в інформаційному потоці. Бути вірними Україні та допомагати іншим!».

Тамара Желобицька«Шановні Українці! Від щирого серця вітаю вас із Новорічними Святами та Різдвом Христовим! Цей рік був занадто складний для нашої України, але ми прожили його і він майже пішов в небуття. Сподіваюся, наступного року ми будемо такими ж справжніми, мужніми, здатними на допомогу собі і ближньому, будемо любити свою родину, суспільство і країну. Робити все для нашого з вами добробуту, розбудови держави та майбутнього наших дітей. Бажаю вам насолоджуватися повітрям кожного нового дня. Щастя миттєве, воно настільки ж високе, наскільки коротке. Проживайте своє щастя гідно щодня! Нехай кожен  новий день приносить справжні відчуття, емоції та дарує розум. Життя – веселка після дощу. Чекайте на нього з нетерпінням та вдячністю, а потім сумлінно та наполегливо додавайте кольорів у свої веселки. Ловіть миті, даровані вам, і кожного дня пам’ятайте про те, яке це щастя зустрічати новий день!».

Тарас Тимчук: «Ми прожили непростий, часом дуже стресовий рік. І добре, що цей рік нарешті пішов туди, куди пішли всі інші. Але ще складнішим буде 2015-й. Стагнація народного ентузіазму, підвищена фрустрація від повільного ходу змін, на які ми сподівалися, ті ж помилки, які ми вже колись проходили. Все це може відбутися у 2015 році. Чи можуть користувачі, новинарі, блогери порталу ГУРТ якось вплинути на перебіг подій у 2015 році? Думаю, що можуть. Не в останню чергу завдяки своєму досвіду, навичкам, уявленням про «right things», запаковані у формат запису у блозі, аргументовані коментарі до матеріалів, вчасні і потрібні надихаючі статті, які команда ГУРТа розішле своїми каналами. Ми можемо впливати на перелічені вище тенденції, якщо вийдемо зі своїх інформаційних підвалів. Шановні блогери порталу ГУРТ, яким є ЩО сказати, робіть це частіше у 2015 році. Якщо бачите в новинній стрічці відверту ехінєю, не мовчіть, відкоментуйте. Якщо маєте надихаючу історію чи корисний матеріал, поділіться.  Менше моралізаторства, більше фану і пристрасті у  текстах – і читачі до вас потягнуться. Зрештою, сьогодні це один із головних обов’язків справжніх лідерів – Інформувати та Формувати громадянське суспільство в Україні. Без пафосу. Різдвяні свята – це не лише добра нагода смачно поїсти у колі рідні, але й шанс спокійно підбити підсумки року, що минув, і спланувати рік прийдешній. Натхнення, терпіння та цілеспрямованості у створенні суспільно-корисних текстів, які спонукають до потрібних дій! Бог нам всім у допомогу!».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.