bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський тур «ЄМП-Україна» в Вінниці
04.05.2009

Захід розпочався із робочої зустрічі тренерів (модераторів) комітетів у Києві 27 квітня, які приїхали до столиці з різних міст України та інших європейських країн. Після чотиригодинного тренінгу команди тренерів вирушать у перші п’ять міст. У кожному з міст туру буде проведено дводенні сесії англійською мовою, до участі в яких запрошено відібрану на основі конкурсу місцеву молодь віком 16-20 років.

учасники

У сесіях візьмуть участь понад 500 молодих людей, які працюватимуть у робочих комітетах, структура і загальна спрямованість яких відповідає аналогічним позиціям комітетів Європейського Парламенту. В Вінниці в роботі ЄМП взяли участь 43 молоді людини з різних шкіл та університетів.

Головними цілями Всеукраїнського туру «ЄМП-Україна» є інформування української молоді щодо шляхів вирішення спільних проблем України та Європейського Союзу, набуття досвіду у проведенні дебатів та досягненні консенсусу у важливих питаннях; інформування молоді щодо процедур прийняття рішень Європейським Парламентом, а також поширення інформації про діяльність ЄМП та можливостей, які організація надає не лише в Україні, але й ще у 31 країні Європи, де працюють осередки ЄМП.

Проведення Всеукраїнського туру «ЄМП-Україна» підтримують Представництво Європейської Комісії в Україні, Міністерство освіти та науки України, Фундація регіональних ініціатив, визнані міжнародні компанії Kraft Foods, Ahmad Tea, 3M, постійний веб-партнер організації Wizardry, а також місцеві органи влади та навчальні заклади. Допомогу в організації та проведенні заходу в м.Вінниця взяли на себе члени Вінницької молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив», а також колектив НВК: СЗОШ І – ІІІ ст. – гімназії №2 На урочисту частину представлення напрацьованої в комітетах резолюції були запрошенні гості : начальник управління освітиі науки м.Вінниці Буняк Володимир Володимирович, заступник начальника управління осівти і науки Вінницької ОДА Чорна Олена Афанасіїївна, завідувач сектору по роботі з молоддю Заболотна Наталя Михайлівна та інші.

Представники влади привітали молодь та побажали плідної роботи. «Ми пишаємося вами і сподіваємося на подальшу співпрацю. Двері нашого управління завжди відчинені для Вас», - зазначила завідувач сектору по роботі з молоддю Наталя Михайлівна, а також наголосила, що в червні відбудеться молодіжний форум і запросила представників, які брали участь в заході приєднатися до роботи форуму.

Після цього виголосили свої промови трененри і організатори. Останньою крапкою в роботі стало проголошення напрацьованих резолюцій. На цій урочистій ноті Всеукраїнський тур «ЄМП-Україна» в Вінниці завершив свою роботу, залишивши в пам’яті учасників лише позитивні враження.

Контакти

  • Крістіна Коваленко
  • Фундація регіональних ініціатив
  • [email protected]
  • 80936232250

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.