bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові відкрилася фотовиставка «Сфокусована мить»
21.04.2009

Свою персональну і водночас дебютну виставку Андрій провів у виставковому залі фотоклубу Української академії друкарства, де навчається на третьому курсі.

Понад двадцять фоторобіт які представив автор справили неймовірне враження не тільки на відвідувачів виставки, яких цього дня зібралось чимало, але й на досвідчених фотографів, які прийшли підтримати молодого митця.

В своїх роботах, як зазначив Андрій Пастернак: «Я намагався передати ту не повторну мить в житті яка робить всіх нас щасливими, яка дарує нам радість і тепло».

На запитання журналістів: «Що надихало вас під час фотографування і кому присвячуєте свої роботи?», Андрій відповів: «Свою першу в житті власну фотовиставку присвячую своїм батькам і друзям, які надихають мене не тільки на нові творчі звершення, але й допомагають мені дивитись на цей світ зовсім по-іншому з усією глибиною фантазії ».

Андрій Пастернак професійно займається фотографією вже понад рік, часто бере участь у всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсах. Проходив навчання у відомого львівського фотохудожника Володимира Дубаса. На даний час є фотокореспондентом та журналістом молодіжного журналу «В5».
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.