bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Довідник для засуджених
08.04.2009

Асоціація захисту прав молоді Волині в рамках проекту «Покращення доступу до правових знань осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» підготувала Довідник для засудженого, презентація якого відбудеться в другій половині квітня 2009 року.

Робочі матеріали довідника були попередньо обговорені з учасниками семінару на тему: «Проблеми ресоціалізації. Вдосконалення правової роботи працівників кримінально-виконавчих установ по вихованню засуджених осіб», який було проведено в рамках Проекту 26 березня 2009 року.

Учасниками семінару були працівники управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області, діяльність яких безпосередньо пов’язана із виховною та правовою роботою із засудженими особами.

Під час семінару учасники обговорювали правові проблеми, з якими стикаються засуджені особи; найефективніші засоби удосконалення роботи працівників кримінально-виконавчих установ з правового виховання засуджених осіб.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.