bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зігріємо кожного!
24.01.2014

У денному центрі допомоги “Стефанія » щорічно відкривається цілодобовий пункт обігріву. Ця зима не була винятком.

 
З 2011 року кожну зиму на території центру допомоги ”Стефанія” з настанням холодів, відкривається цілодобовий пункт обігріву, за адресою провулок Лобачевського 8а. Кожен хто потребує допомоги може сюди прийти і залишитися на час морозу. У пункті обігріву організована роздача гарячої їжі та видача теплого, чистого одягу, який на проект "Кияни для Киян" щодня приносять і передають мешканці столиці.
 
Нагадаємо, за минулу зиму пунктом обігріву денного центру допомоги ”Стефанія" скористалося 2 543 людини. Можливість одночасного перебування в ньому - близько 200 осіб.
 
”Тільки в Києві за неофіційними даними налічується від 10 до 30 тисяч бездомних людей. З настанням лютих морозів всі вони потребують повноцінного харчування , теплого одягу і місця, де можна переночувати. У зв’язку з політичною ситуацією в країні, ті, хто молодший, безумовно, можуть поїхати і на Майдан, але більшість бездомних це старенькі люди та інваліди, для яких ніч під відкритим небом, хоч і біля багаття, пережити буде дуже складно! Тому, дуже важливо, щоб було для них тихе і спокійне місце, де вони зможуть отримати першу допомогу, поїсти, зігрітися і відпочити”, - говорить Артем Макеєв, президент благодійного фонду” Соціальне партнерство“.
 
У цій ситуації не можна залишатися сторонніми спостерігачами. Адже, людське життя - це найвища цінність ! Підтримуйте цілодобовий пункт обігріву: http://socpartnerstvo.org/ru/donate?projects=83&amount=15/ і допомагайте людям зберегти життя !
 
Сайт БФ “Соціальне партнерство”: www.socpartnerstvo.org.
Сторінка у Фейсбук: www.facebook.com/socpartnerstvo.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.