bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завтра останній день для презентації успішних адвокаційних ініціатив!
09.09.2013

До 10 вересня включно у представників місцевих неурядових організацій з усіх регіонів України є можливість долучитися до ініціативи "Адвокасі в дії" та презентувати власний досвід проведення ефективних та успішних місцевих адвокаційних кампаній.

На поширення та популяризацію конкретних прикладів ефективних та успішних адвокаційних кампаній в Україні направлена ініціатива “Адвокасі в дії: успішні практики вирішення місцевих проблем”, яку впроваджує Одеська обласна організація ВГО “Комітет виборців України” спільно з Програмою “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”, за фінансування МФВ.

В рамках ініціативи, серед неурядових організацій будуть відібрані кращі практики реалізації місцевих адвокаційних ініціатив - т.з. “історії успіху”. Найбільш показові з них будуть поширені в ЗМІ, 15 кращих опубліковано в електронному збірнику та відображено в 2-х відеороликах. Фінальним продуктом ініціативи стане презентабельне видання “Адвокасі в дії: як впливати на владу для вирішення місцевих проблем?” (українською та англійською мовами). Фінальним заходом ініціативи стане проведення в жовтні 2013 року в м. Одесі всеукраїнської конференції “Кампанії адвокасі для вирішення місцевих проблем: підходи, практика, перспективи”.

Для презентації власного досвіду проведення ефективних та успішних місцевих адвокаційних кампаній необхідно зробити дві нескладні дії: 1) підготовувати описання “історії успіху” - реалізованої місцевої адвокаційної кампанії (за певною схемою, анкета додається); 2) направити підготовлену “історію успіху” на електронну адресу [email protected] з темою “Адвокасі в дії” не пізніше 10 вересня 2013 року.

Відібрані для подальшого представлення та поширення “історії успіху” не лише посприяють більш широкому впровадженню ефективних адвокаційних кампаній в Україні, але і значно підвищать імідж та авторитет неурядових організацій, котрі їх реалізували.

Контактна особа для запитань і довідок: Ігор Бринош, (048)7164683, [email protected]

 

 

 

Контакти

  • Одеська обласна організація ВГО КВУ
  • (048) 716 46 83
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.