bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У день народження міста вінничан навчали безпечно подорожувати
09.09.2013

7 вересня 2013 року. З 11:00 до 17:00., на Майдані Незалежності (площа перед рестораном Поділля) під час святкування Дня міста Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії», як виконавчий партнер, представила проекти, які були реалізовані на Вінниччині за фінансової підтримки USAID.

У «Містечку USAID» ВОПО «Джерело надії» відкрила для вінничан та гостей міста «Живу бібліотеку», де кожен  міг поспілкуватись з  «живими книжками», в ролі яких були заробітчани з різним досвідом, молодь, що має досвід успішного перебування за кордоном. Всі вони розповідали  про життєві реалії свого перебування на чужині, ділились власним життєвим досвідом з найрізноманітніших питань, давали практичні поради щодо безпечного працевлаштування та як убезпечити себе, плануючи подорож або навчання за кордоном.

У фейс-арт куточку, бажаючі виглядати більш привабливішими, із задоволенням робили невеличку художню прикрасу на обличчі.

Людно було і у творчій майстерні під відкритим небом, де вінничани та гості міста вчились робити подарунки для себе та друзів своїми руками, саме мандалу.

Гравці настільних ігор  спробували себе в ролі справжніх мандрівників. Граючи в захоплюючі  ігри «Рожеві окуляри» та  «Галопом по Європах»,  учасники ознайомились з причинами виникнення торгівлі людьми в Україні, з національним та міжнародним законодавством по проблемі торгівлі людьми, куди можна звернутися в разі небезпеки, а також вчились ефективно розпоряджатися грошима, планувати подорожі, дізнались, які ситуації можуть виникати у разі, якщо ми мало обізнані щодо особливостей перебування за кордоном.

Діти приймали активну участь у  грі-квесті “Мандруємо світом – безпечно». Цей запальний та цікавий квест  дав можливість учасникам побувати в 7-ми країнах світу, ознайомитися з традиціями цих країн та дізнатись про мандри.

Під час інтерактивних заходів вінничани отримали багато цікавої та корисної інформації про правила безпечної подорожі.

 Прес-центр

ВОПО “Джерело надії”

Контакти

  • ВОПО “Джерело надії” (0432) 53-10-94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.