bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання молоді в Конотопі
06.09.2013

З метою допомоги молоді нашого міста,проведений 5-ти денний курс консультацій тренерами Конотопського центру IDEA.

Учасники ознайомилися з основними правилами підготовки до співбесіди та деякими питаннями що виникають під час проходження співбесіди. Вправи були спрямовані на готовність до будь-яких питань, що можуть задати роботодав ці та навпаки; уміння прогнозувати майбутнє; на самостійне знаходження помилок при проходженні співбесіди та під час самопрезентації.

Також розглянуті питання:що таке особистісне зростання; яка його природа і в чому він проявляється; що перешкоджає саморозвитку; як правильно вибрати програму особистісного зростання; чи можна прискорити особистісний розвиток, якщо так, то яким чином.

Консультаціїї з навчання техніки самостійного пошуку роботи, як свідчить досвід, є дієвою формою підвищення ефективності зусиль особистості щодо пошуку продуктивної зайнятості та активізації влас­них зусиль, набуття впевненості в особистих силах, сприяють набуттю навичок взаємодії з роботодавцями. Також слухачі ознайомилися з ситуацією на місцевому ринку праці щодо особливостей сучасного працевлаштування, та потребами ринку праці. Учасникам був презентований “Органайзер пошуку роботи”, який є своєрідним путівником для людини, котра шукає роботу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.