bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації Донеччини склали стратегічні плани розвитку
04.09.2013

28-29 серпня ДМГО «Альянс» провів тренінг з стратегічного менеджменту  у рамках проекту «Дай раду справам».

Метою проекту є сприяння розвитку організаційної та фінансової спроможності НУО регіонів залучених у проекті.

У тренінгу взяли участь представники громадських організацій  Донецької області та міста Донецька.

Під час тренінгу учасники зможуть самостійно провести оцінку потреб та SWOT аналіз своєї організації, визначити місію, бачення і цінності, сформулювати цілі та скласти план дій для їх реалізації, тобто по завершенню тренінгу мати стратегічний план своєї громадської організації.

«Завжди дуже важливо мати план дій на 5 років. До цього ми складали лише план роботи на рік, але рік – це короткостроковий період. Для організації необхідно мати бачення на майбутнє. Якщо планувати на майбутнє, то і організація буде розвиватися згідно цього плану», - зазначає Катерина Узун, завідуюча відділом молоді виконкому Федерації грецьких товариств України.

Задоволена тренінгом залишилася і Ольга Татаренкова, представниця агентства регіонального розвитку «Донбас»: «На тренінгу я зробила всю роботу, до якої не доходили руки довгий час. Мені залишилося лише удосконалити деякі формулювання. Тобто за 2 дні мені вдалося підготувати стратегічний план розвитку моєї організації на 5 років».

Проект проводиться за підтримки Корпусу Миру США,  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо що проектом «Дай раду справам» передбачена серія тренінгів за наступними темами: фінансове управління організацією, управління доходами: правовий та економічний аспекти, бюджетний менеджмент. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.