bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бібліотекарі навчили рівнян оплачувати послуги водопостачання через інтернет
21.08.2013

У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся бліц-семінар зі здійснення комунальних платежів через інтернет. Захід відбувся у рамках проекту Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації «Публічні бібліотек.

З учасниками семінару працювали фахівці РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»: Лукашевич Олена Василівна – спеціаліст відділу діловодства та зовнішніх звязків та Михальченко Руслан В’ятчеславович – головний метролог. Спеціалісти продемонстрували учасникам тренінгу основні можливості, які «Рівнеоблводоканал» пропонує споживачам через сайт: оплату платежів, перевірку стану рахунку та здійснених операцій, замовлення повірки лічильника, внесення показників тощо.

Представники «Рівнеоблводоканалу» наголосили на безпечності оплати послуг водопостачання через їх сайт. Персональні дані користувача та дані платіжної картки вводяться на різних веб-платформах: сайті водоканалу і сайті банку, що й убезпечує споживачів від можливого шахрайства. Користувач, що оплатив комунальну послугу через інтернет отримує квитанцію, яку він боже зберегти на своєму комп’ютерному пристрої або роздрукувати; цей документ є рівноцінним чеку, отриманому у банківському відділенні чи терміналі здійснення платежів.

Учасники семінару попрактикувалися в оплаті послуги у режимі «онлайн», цікавилися якістю води у Рівному та задавали питання про оплату повірки лічильників. Зрештою кожен отримав відповідь на питання, яке його цікавило та довідався куди звертатися у разі виникнення нових.

До речі, у Рівному «Рівнеоблводоканал» - одне з небагатьох підприємств, що надає можливість своїм користувачам підтримувати діалог з ним через власний сайт у рубриці «Громадська приймальня».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.