bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студенти розповіли як протидіяти корупції
08.08.2013

В конкурсі антикорупційних ессе для студентів, який організували Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією спільно з Transparency International-Україна та молодіжною громадською організацією «Команда молоді Віталія Кличка», взяли участь понад 100 студентів з низки провідних вузів України.

Вітаючи переможців, Олексій Хмара, виконавчий директор Transparency International-Україна відзначив, що протистояння корупційним схемам з юного віку нерідко стає принциповою справою подальшого життя, адже не погодившись один раз з несправедливістю, не зможеш бути до неї байдужим у майбутньому: «Задача всіх нас – дати вам, молоді, всі необхідні інструменти для протидії та подолання корупції. Адже діяти – це найважливіше», - підкреслив він.

Голова Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак, вручив студентам нагороди та  наголосив: «Сьогодні дуже приємно бачити та чути молодих людей з абсолютно сформованими цінностями, життєвими пріоритетами та визначеною громадянською позицією. Адже ви не лише чітко розумієте природу й причини явища корупції в освітній галузі, а й даєте цікаві та нестандартні рецепти протидії цьому явищу».

Перемогу у конкурсі здобули Марія Карпишин (Національний університет “Києво-Могилянська Академія”), Максим Трикур (КНУ ім. Тараса Шевченка), Світлана Лобода (Херсонський Національний технічний університет). В.Чумак запросив студентів до подальшої співпраці з Комітетом.  ТІ Україна запропонувала переможцям можливість пройти стажування в офісі організації.

Роботи переможців можна прочитати на сайті.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.