bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

316 благодійників нагодували 1000 голодних нужденних у Києві
01.08.2013

 «Допоможи нагодувати тих, хто цього потребує!» - під таким гаслом київські благодійники збирали кошти на підтримку проекту мобільна служба допомоги нужденним «Соціальний патруль», яка щодня годує 1300 соціально незахищених людей в Києві. Всього за місяць (з 10 червня по 10 липня) вдалося зібрати 9510 грн.

Організатори акції благодійний фонд «Соціальне партнерство». Партнери: сайт колективних покупок «Купискидку», бізнес-тренер Іцхак Пінтосевич (IsaacPintosevichSystems). Серед  благодійників, які купили купон будуть розіграні 3 сертифікати на тренінг Іцхака Пінтосевича.

Артем Макєєв, президент фонду, так прокоментував результати акції: «Від імені колективу фонду, а також від імені всіх нужденних людей, хто отримує підтримку у наших проектах, я сердечно дякую кожному з тих 316 чоловік, хто підтримав проект не тільки словом, але і конкретним ділом! Ці люди - особливі. Чуйні, жалісливі! І мені радісно від того, що таких людей з кожним роком стає все більше. Вже сьогодні щомісяця проекти фонду підтримують близько 5 тисяч чоловік».

«Особливо вважаю за необхідне зазначити, що проект підтримали українці, які зараз перебувають далеко від батьківщини. Наприклад, Марина зараз живе в Москві. Разом з друзями вона взяла участь в акції!» - додав Артем Макєєв.

«Я приємно зворушена тим, що на моїй батьківщині є такі необхідні людям програми допомоги. Перебуваючи в іншій країні, мені хотілося зробити щось добре і корисне для своїх співвітчизників. І я дуже рада, що є організації, які системно допомагають нужденним. Я буду намагатися, по мірі сил, і надалі підтримувати такі потрібні проекти »,- сказала Марина.

На кошти, зібрані за час акції, були закуплені 150 кг вівсянки, 50 кг гречки, пшенична крупа - 100 кг, котлети - 100 кг, рис - 50 кг, сосиски - 190 кг, картопля - 200 кг, цибуля - 100 кг, хліб - 60 кг.

Всі продукти були використані для приготування гарячих обідів, які щодня роздають співробітники та волонтери мобільної служби допомоги малозабезпеченим «Соціальний патруль» пенсіонерам, безхатченкам, багатодітним сім’ям та іншим людям, що опинилися у важкій життєвій ситуації. Щодня ми готуємо і роздаємо під відкритим небом 1300 порцій їжі на 31 пункті по всьому Києву.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.