bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безхатченки будуть вирощувати банани
01.08.2013

29 липня стартував соціальний проект «теплиця-термос». У теплиці  будуть вирощуватися екзотичні сорти цитрусових культур, а брати  участь в організації процесу будуть колишні безхатченки.

Проект був розроблений і організований благодійним фондом «Доброта-Київ» за консультаційної підтримки благодійного фонду «Соціальне партнерство». Також ідея проекту була підтримана МБФ «Відродження», який частково брав участь у фінансуванні будівництва теплиці.

Артем Макєєв, президент благодійного фонду «Соціальне партнерство» сказав: «Дуже часто ми стикаємося з тим, що бездомних або колишніх бездомних неохоче беруть на виконання будь-яких робіт. Такий проект - це ще один шанс для безхатченків, які проходять реабілітацію ».

 «Отримати зайнятість і стати корисним і потрібним, відчути свою повноцінність - це ж так важливо для будь-якої людини, не тільки для безхатченка!» - додав Артем Макєєв .

Організатори планують надати роботу в теплиці  1-2 безхатченкам. Пророщені саджанці планується продавати, а прибуток буде спрямовано, в першу чергу, на зміну життя тих безхатченків, які обслуговують теплицю. Організатори впевнені, що проект можна вважати успішним навіть у тому випадку, якщо він змінить життя 1-2 людей.

Організатори повідомляють, що в теплиці вже висаджені перші 20 рослин: бананові пальми, ананаси, лимонні, апельсинові та мандаринові дерева, інжир і китайська слива.

Контакти

  • тел. 044 591 54 43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.