bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито ресурсний центр з адвокасі
31.07.2013

Ви бажаєте провести адвокасі кампанію, але вам бракує знань та не вистачає навичок? Тоді ласкаво просимо до нашого ресурсного центру з адвокасі, де ви зможете знайти для себе масу корисної інформації.

На нашому ресурсному центрі з адвокасі розміщенні приклади написання документів, необхідних для проведення адвокасі кампаній, цікава література з теми, матеріали різноманітних тренінгів, історії успіху, корисні відео. Крім того, ставши постійним користувачем нашого ресурсу, ви завжди будете знати про найближчі тренінги та навчальні заходи за темою адвокасі.

Ресурсний центр було розроблено донецькою громадською організацією «Альянс» у рамках проекту «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади».

Головною метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій, неформальних об’єднань громадян, мереж, інших об’єднань громадянського суспільства з метою забезпечення їх ефективної діяльності та більшої впливовості на органи місцеві влади.

Проект проводиться за підтримки фонду NED (The National Endowment for Democracy).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.