bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування» стартував
19.07.2013

З липня 2013 року Громадський центр “Ділові ініціативи” спільно із обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка оголошують про початок проекту “Публічні бібліотеки - мости до е-урядування”. Проект виконується за міжнародної технічної допомоги “Глобальні Бібліотеки “Бібліоміст-Україна”, IREX/Україна. 

Мета проекту - розповсюдити інформацію про наявні е-послуги національного та регіонального рівнів та, використовуючи ресурси сучасно обладнаних публічних бібліотек, навчити різні групи населення користувантися ними, щоб ефективно спілкуватися із урядовими структурами, брати участь у прийнятті рішень місцевої влади, отримувати необхідні адміністративні послуги у новому форматі з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

В рамках проекту буде проведено цикл тренінгів з “е-урядування” в м. Івано-Франківську та області. Тренінги будуть проводитися щомісяця. Для участі в тренінгу слід заповнити анкету. Заповнену анкету необхідно надіслати на електронну пошту [email protected] до 01 числа місяця в якому Ви бажаєте взяти участь в тренінгу. Про результати відбору буде повідомлено особисто на е-мейл кожну бажаючу особу. 

Витрати учасників тренінгу на проїзд та харчування відшкодовують організатори за наявності оригіналів квитків, паспорта та ідентифікаційного коду.

Відповідальна особа: Леся Вербовська

Контактний тел.: +380679262244

e-mail: [email protected] 

Контакти

  • Координатор проекту: Леся Вербовська

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.