bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МАМА-86-Яремче” провела семінар в рамках Європейського тижня сталої енергетики
01.07.2013

В Екотуристичному візит-центрі Карпатського національного природного парку відбувся семінар “Енергозбереження та раціональне використання природних ресурсів” для відпочивальників дитячого санаторію “Прикарпатський”. Захід провела ЯМЕГО “МАМА-86-Яремче” у співпраці з відділом екологічної просвіти Карпатського НПП у рамках Європейського тижня сталої енергетики.

У семінарі взяли участь 28 дітей різних вікових груп не тільки з Івано-Франківської, але й Львівської області, що, на думку організаторів, є важливим для розширення географічних рамок.

Висвітлені під час семінару питання включали глобальну проблему вичерпності традиційних джерел енергії, а також практичний досвід ВЕГО “МАМА-86” щодо впровадження енергоефективних заходів у побуті та популяризації використання відновлювальних джерел енергії, а саме сонячної, для обігріву приміщень. Учасники заходу отримали практичні навички зі складання планів економії енергоресурсів та збереження тепла у школах і власних помешканнях.

На завершення учасники семінару ознайомилися з виставкою еко-технологій ВЕГО “МАМА-86”, представлених у візит-центрі.

Європейський тиждень сталої енергетики започатковано з ініціативи Європейської Комісії в 2006 році. Цього року ЄТСЕ триває з 24 до 28 червня. В Україні цей тиждень відзначають втретє.

Контакти

  • Яремчанська міська екологічна громадська організація «МАМА-86-Яремче» Вул.. В. Стуса
  •  6
  • м. Яремче
  • Івано-Франківська обл..
  • 78500 т.: 034 34 22 001

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.