bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У селі Підліски мешканці здійснили ремонт дороги до обласного центру
17.06.2013

Мешкінці сіл Підліски та Олександрівка Рожищенського району Волинської області толокою розчистили узбіччя сільської дороги від самонасіву та кущів. Громада цих сіл об’єднала свої зусилля задля проведення ремонту найкоротшої дороги до обласного центру протяжністю 2 км.

“На сьогоднішній день автобусного сполучення у наших селах не має. Люди змушені йти пішки до найблищої автобусної станції понад сім кілометрів. Автомобілем потрібно обїзджати до 10 км. Саме тому, місцеві мешканці працювали три дні, щоб розчистити узбіччя дороги та підготувати її до ремонту”, - розповідає сільський староста Микола Чуйко.

Наш сільський комітет став переможцем конкурсу мікрогрантів, який було оголошено Інститутом аналізу державної та регіональної політики в рамках проекту “Формування міжрегіональної мережі взаємодії сільських органів самоорганізації населення” за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів Програми МАТРА КАП. Ми отримал гран більше ніж 8 тис. гривень. За ці кошти нам вдалось орендувати спецтехніку для грейдерування дороги, копання водовідвідних каналів, транспортування та насипання піску.

На досягнутому наш сільський комітет не зупинятиметься. Надалі ми плануємо зайнятись питанням лобіювання перед місцевою владою питання про пуск автобусного маршруту через наші села. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.