bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що робить Transparency International Україна?
11.06.2013

Transparency International Україна - антикорупційна організація, яка виступає за відкритість всіх типів суспільних відносин. Тому вона завжди прагне бути якомога більш доступною та прозорою для громадян, влади та колег з громадського сектору. З цією метою ми вводимо традицію щомісячного звітування про нашу діяльність. У формі короткого інформативного дайджесту ми розкажемо про стан наших поточних ініціатив та відзвітуємо, що зроблено нами для їх втілення. Це допоможе нашим партнерам, журналістам та активним громадянам тримати руку на пульсі діяльності антикорупційної організації та бути проінформованими про останні тенденції державної політики в сфері протидії корупції.

Ви маєте можливість ознайомитися з усіма нашими ініціативами за чотирма ключовими напрямками, прокоментувати їх, надати пораду чи конструктивну критику та навіть долучитися до їх втілення. Адже відкрите та сильне суспільство можна побудувати лише разом!

З приємністю повідомляємо що з 1 червня наша організація, яка раніше носила назву «Творче Об’єднання ТОРО» офіційно перейменовано в громадську організацію «Трансперенсі Інтернешнл Україна». Маємо надію, що з новим іменем потенціал нашої організації зростатиме, а діяльність змінюватиме українську політику в бік доброчесності.


Щиро Ваша,
Команда ТІ Україна

Контакти

  • Ольга Тимченко

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.