bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьких гірників навчать навичкам громадського активізму
24.05.2013

21 травня громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу» презентувала заходи, які пройдуть в рамках проекту «Підвищення громадського контролю на вугільних підприємствах Донеччини»

В організації наголосили, що метою проекту є посилення можливостей громадських комітетів шахтарського контролю та шахтарських профспілок при державних та приватних підприємствах вуглепрому Донецької області.

Так, для гірників-членів громадських комітетів шахтарського контролю та профспілок буде проведено «Школу громадського активізму» та випущено тематичний довідник.

Крім того, до проекту буде залучено регіональні ЗМІ, для яких «Агенція демократичного розвитку Донбасу» підготує семінар на тему: «Журналістські розслідування та громадський активізм у сфері захисту прав шахтарів та членів їх родин».

«Найближчим часом ми представимо Інтернет – платформу «Карта порушень на вугільних підприємствах Донецької області» за допомогою якої можна буде повідомити про порушення прав шахтарів. Сподіваємось, громадські активісти, журналісти та блогери Донецької області підтримають нашу ініціативу та залучаться до захисту прав шахтарів», - підкреслили в «Агенції демократичного розвитку Донбасу».

Проект «Підвищення громадського контролю на вугільних підприємствах Донеччини» реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • 0663232568

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.