bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вінницький Лісопарк залишиться для громади
16.05.2013

Зранку 14 травня небайдужі вінничани зібралися під стінами Вінницької районної ради, щоб протестувати проти вирубки Лісопарку.

Біля сотні вінничан зібралося для того, щоб потрапити на сесію районної ради, де мало розглядатися питання про місце для університетської клініки в Лісопарку.

О 10 годині депутати запросили п’ятьох представників від громадськості, але на сесію потрапили усі активісти. Представниками громадського руху «Захистимо Лісопарк» було зачитано Звернення 

А вже через півтори години на сесії районної ради було скасоване рішення про будівництво клініки у Лісопарку.

 

На сесії депутати вирішили написати звернення до Кабінету Міністрів, аби внести зміни чи відмінити розпорядження Кабміну від 16 листопада 2011 року №1203-р, щодо побудови медичного центру. Також депутати домовились створити відповідну комісію, яка займеться справою Лісопарку й шукатиме відповідальних за попередньо прийняті рішення у Вінниці.

Рішення відмінили. Представники громади, які були присутні на сьогоднішній сесії, з перемогою покинули залу. Наступна ціль людей - розпорядження Кабінету Міністрів.

Нагадаємо: напередодні сесії районної ради голова Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан провів зустріч із громадськими активістами, яки виступили за захист Лісопарку та підписав Розпорядження №195 від 8 травня 2013 року «Про скасування розпорядження голови Вінницької райдержадміністрації від 16 січня 2012 року №15», яке фактично зупиняє виділення 6,8 га землі для подальшої вирубки лісу.

Контакти

  • Мар’янчук Сергій
  • ГО “Молодіжна організація ”СЛАВІС-Вінниця”
  •  сайт:www.slavis.ho.ua

Коментарі

Сергій Мар'янчук   4099 днів тому   #  

ВІТАЄМО ВІННИЧАН З ПЕРШОЮ ПЕРЕМОГОЮ!!!
ДЯКУЄМО УСІМ ЗА ПІДТРИМКУ ТА ДОПОМОГУ!!

"нехай СЛАва, Воля І Сила - не залишає вас ніколи !"

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Мар'янчук   4099 днів тому   #  

http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%AF%D0%86%D0%9A%D0%92-97QELJ

ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 08 травня 2013 року № 195

Про скасування розпорядження голови Вінницької
райдержадміністрації від 16 січня 2012 року № 15

Відповідно до пункту 2 статті 2, пункту 3 статті 16, статті 33, частини третьої статті 43 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, з метою недопущення погіршення санітарно-гігієнічних, рекреаційних та спортивно-оздоровчих умов життя та здоров'я громадян, а також збереження та раціонального використання державного лісового фонду:

1. Скасувати розпорядження голови Вінницької райдержадміністрації від 16 січня 2012 року № 15 “Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва міжрегіональної університетської клініки-багатофункціонального центру на базі Вінницького національного медичного університету ім. М.Пирогова”.

2. Вінницькій райдержадміністрації (Анікеєнко В.М.) внести відповідні записи до розпорядження від 16 січня 2012 року № 15 та повідомити заінтересованих осіб про його скасування, про що інформувати облдержадміністрацію у десятиденний строк.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Поліщука В.С.

Голова обласної державної адміністрації І. МОВЧАН

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.