bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДМГО «Альянс» зробить громадські організації Донецької області більш потужними
16.05.2013

Донецька громадська організація «Альянс» нещодавно отримала підтримку від Корпусу Миру США,  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на реалізацію проекту «Дай раду справам». Метою проекту є сприяння розвитку організаційної та фінансової спроможності НГО регіонів залучених у проекті.

У рамках проекту передбачено наступні види діяльності:

  1. Проведення тренінгів із стратегічного планування та фінансового менеджменту.
  2. Розробка та підтримка он-лайн ресурсного центру для забезпечення НГО оперативною та оновленою інформацією щодо питань управління, законодавства, фінансового менеджменту, та ін.
  3. Налагодження співпраці з існуючими мережами та коаліціями на регіональному та межрегіональному рівні для забезпечення своєчасного інформування їх членів про зміни в законах та поточних регулятивних актах, обміну інформацією та можливості проводити заходи щодо адвокатування змін в законодавстві, що стосується діяльності НГО.

«Цей проект необхідно було провести ще рік тому назад, щоб НУО могли підготуватись до тих чисельних змін в законодавстві, які ми маємо на сьогоднішній день і які можуть дуже негативно вплинути на життєздатність більшості НГО, при відсутності обізнаності неприбуткового сектору щодо заходів, які вони мають негайно вжити в свої операційній діяльності», каже Світлана Закревська, президент Альянсу. «Я щаслива, що тепер ми маємо можливість провести його для НГО нашого регіону і, в результаті, разом стати більш потужними організаціями».

Вже більше 7 років «Альянс» є експертом у галузі управління НГО, стратегічного планування та фінансового менеджменту.

«Лідери неурядових організацій розчаровані змінами, що відбуваються в Донецькому регіоні в сфері залучення громадськості до прийняття рішень, розвитку громадянського суспільства в цілому», - каже Світлана Закревська: “В цій ситуації всі ми відчуваємо необхідність об’єднання зусиль при роботі з владними структурами,  щоб добитись змін на краще. ”

Влітку “Альянс” буде працювати над розбудовою ресурсного центру та розвитком співпраці з мережами, а у вересні вже розпочнуться перші тренінги.

Для того, щоб отримати більше інформації щодо проекту, контактуйте з Світланою Закревською [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.