bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Україна була представлена на Міжнародному фестивалі «Зелене Графіті» в Баку
16.05.2013

Українка Кристина Шевченко, представниця Національного молодіжного центру «Екологічні ініціативи», молода та амбіційна художниця, гідно представила Україну на «Міжнародному фестивалі «Зелене графіті», який відбувся в столиці Азербайджану 11-13 травня 2013 р.

Організатором виступила екологічна кампанія IDEA (Міжнародний діалог для екологічної діяльності), що поширює нові підходи до методів боротьби з проблемами захисту довкілля, з метою підтримки гармонії між мистецтвом і навколишнім середовищем. Проект був спрямований на інформування громадськості про глобальні питання екології за допомогою мистецтва, та був першим в Азербайджані з розповсюдження нового напрямку діяльності молодих художників. У фестивалі брали участь діючі в даній сфері молоді майстри та молодь, що проявляє інтерес до графіті, з Росії, України, Туреччини, Азербайджану, Грузії та Англії.

Кристина  Шевченко повстала перед аудиторією із оригінальним, лаконічним та екологічним графіті, основна думка якого полягала в запитанні: «Який твій слід на Землі?». Мотивована не лише гідно презентувати Україну, а й зробити  вклад в екологічну освіту, бо саме у наш час питання футпрінту особливо гостро стоїть перед усім людством, Кристина зобразила справжній екологічний плакат, один погляд на який змушує замислитися про себе, свій спосіб життя, та усю Землю в цілому. 

Контакти

  • 0957582443

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.