bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

16 людей, які змінять світ на краще!
30.04.2013

 
Скільки необхідно людей, щоб змінити світ? Важко сказати точно. А ось щоб покращити якість життя та створити нові робочі місця у восьми містах - достатньо 16 сміливих. Саме стільки нових тренерів проект “Розвиток соціального підприємництва на територіях присутності ДТЕК” отримав після потужного тренінгу для тренерів 24-27 квітня у Києві.

Захід було оранізовано в рамках проекту ”Розвиток соціального підприємництва на територіях присутності ДТЕК”, що впроваджується Фондом Східна Європа за фінансування компанії ДТЕК. Він є початком масштабної роботи, результатом якої має стати створення не менше 16 нових соціальних компаній та 80 нових робочих місць у містах присутності ДТЕК.

Агенція місцевого економічного розвитку м.Бурштина отримала двох сертифікованих професіоналів. Це Олександр Бабій, директор Агенції, та Роман Данилків, керівник проектів та програм. Після завершення навчання вони отримали запрошення взяти участь у проекті як тренери та зобов’язались надавати навчальну та методичну підтримку місцевим підприємцям. Планується, що до кінця 2013 року буде створено 2 підприємства та принаймні 10 нових робочих місць

Приємно, що місцеві партнери Агенції високо цінують нові можливості. Так, 14 травня 2013 року, в рамках Дня відкритих дверей для підприємців, програму буде презентовано у Галицькому районному центрі зайнятості на їх запрошення, для підприємців району та клієнтів Галицького РЦЗ, що планують розпочати самостійну діяльність.

І найголовніше - подяки за цей мегатренінг!

Фонду Східна Європа та особисто Юрію Піскалюку - за відбір прекрасної команди та організацію заходу!

Володимиру Проскурніну та Валерію Васюніну - за прекрасну програму, активну подачу та правильне формування робочих груп!

Усім колегам, а особливо командам “Домашній фей” та “Краплина сонця” - за прекрасний час, гіперкреативні ідеї та просто за те, що були!

Компанії ДТЕК та особисто Вікторії Гриб - за ідею, постійну підтримку та натхнення до нових рішень!

Фотозвіт - на наших сторінках у Фейсбук та Вконтакте (доступ можливий без наявності профілю в цих мережах)

Коротка довідка 

Мета проекту, в який ДТЕК інвестував 1 млн. грн.,  – підвищення конкурентоспроможності територій присутності  компанії  через зміцнення їх економічного потенціалу та розвиток соціального підприємництва. В рамках проекту будуть створені агентства місцевого економічного розвитку та виділені кошти на створення та розвиток соціальних підприємств. Партнери проекту впевнені, що така діяльність сприятиме розвитку малого бізнесу та збільшенню кількості робочих місць для вразливих категорій населення. Проект буде реалізовано в містах присутності ДТЕК: Бурштин (Івано-Франківська область), Добротвір (Львівська  область), Ровеньки, Свердловськ (Луганська область), Добропілля та Зугрес (Донецька область).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.