bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальні сироти у Бердичеві відчули смак перемоги та хочуть допомагати іншим
25.04.2013

У Бердичеві 23 квітня вдруге збирали учнів професійно-технічних закладів, частина з яких - соціальні сироти. Говорили про досягнуті результати, зміни у суспільстві та житті самих учасників, а ще - перетягували канат, грали у футбол (адже у рамках форуму вперше в місті проходила спартакіада серед учнів ПТУ), дивилися вистави форум-театру.

Незважаючи на будній день та “суботник”, що тривав в цей день, ПТУ №4 побачило не лише 100 спортсменів (команди з усіх ПТУ міста), а й представників міської влади (керівник управління з питань молоді та спорту) та депутатів міської ради. У відкритті спартакіади, окім них, взяли участь також керівники ГО “Молодь обирає життя”, які цей масштабний захід організовували, а також МІЦ “Медіа-М”, який координує всеукраїнську кампанію “Особливі виборці”.

Протягом двох годин хлопці та дівчата грали у футбол, шахи, настільний теніс, змагалися у армреслінгу та перетягували каната (в останніх двох видах дівчата участі не брали).

У бібліотеці ПТУ також відбувся брифінг, на якому підбили результати реалізації проекту із представлення інтересів сиріт.

Підсумком форуму стала презентація ПТУ-4, на якій учням розповідали про потрібність їхніх професій, вистава форум театру (її темою стала супер-актуальна проблема вживання наркотиків), а також нагородження переможців спартакіади. Представники міісцевої влади та організатори спартакіади нагородили переможців у кожному виді, а також команду, яка набрала більшість очок за сумою усіх видів. Партнери проекту “Особливі виборці” - бердичівська кав’ярня “Філіжанка” та інтернет-радіостанцїя “Молоде радіо” надали можливість трьом переможцям відчути солодкий смак перемоги у компанії друзів.

Фоторепортаж із заходу, а також матеріали ЗМІ Бердичева та Житомира будуть розміщуватися на сайті “Особливі виборці” протягом кількох наступних днів.

Контакти

  • Андрій Купцов
  • Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М»
  • [email protected]
  • (044)5921138

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.