bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві навчатимуть основам бізнес-планування у соціальному підприємнитцві
24.04.2013

З 24 по 27 квітня у Києві навчатимуть основам бізнес-планування у соціальному підприємнитцві. За результатами чотириденного тренінгу буде підготовлено 16 тренерів, які потім будуть консультувати  тих, хто хоче створити таке підприємство. Основні модулі тренінгу включатимуть наступні теми: маркетинг, складання бізнес-плану, організаційно-правові форми соціального підприємства, юридичні та регуляторні питання, реєстрація, оподаткування, джерела фінансування та інші важливі питання.

Тренінг є частиною проекту Фонду Східна Європа та компанії ДТЕК. Мета проекту, в який ДТЕК інвестував 1 млн. грн., – підвищення конкурентоспроможності територій присутності  компанії через зміцнення їх економічного потенціалу та розвиток соціального підприємництва. В рамках проекту будуть створені агентства місцевого економічного розвитку та виділені кошти на створення та розвиток соціальних підприємств. Партнери проекту впевнені, що така діяльність сприятиме розвитку малого бізнесу та збільшенню кількості робочих місць для вразливих категорій населення. Проект буде реалізовано в містах присутності ДТЕК: Бурштин (Івано-Франківська область), Добротвір (Львівська область), Ровеньки, Свердловськ (Луганська область), Добропілля та Зугрес (Донецька область).

У подальшому підготовлені тренери допомагатимуть зацікавленим підприємцям готувати бізнес-плани для створення та розвитку соціальних підприємств у цільових містах проекту. Найкращі бізнес-ідеї будуть підтримані партнерами проекту. 

Більше

Контакти

  • Копчук Катерина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.