bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійне пожертвування комп’ютерів для ”ОХМАТДИТ”
09.04.2013

Організація навчання тяжкохворих дітей, які перебувають на довготривалому лікуванні у закладах охорони здоров’я – необхідне завдання для тих, хто намагається забезпечити права людей і дітей.  Адже у багатьох випадках, незважаючи на серйозні проблеми із здоров’ям,  діти продовжують жити, хоча й залежать від лікарських препаратів і процедур.

Асоціація паліативної та хоспісної допомоги, у співпраці з Центром медико-психологічної та соціально-реабілітаційної допомоги Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», у 2011 р., після численних перемовин з Управлінням освіти Шевченківської РДА та школами Шевченківського району м.Києва, організувала навчання для декількох дітей, які фактично живуть в цій лікарні. 1-го вересня маленькі пацієнти продовжили навчання. У червні вони урочисто отримали табелі, а 1 вересня 2012 р. продовжили навчання. Сподіваємося на успішне закінчення навчального року у травні-червні 2013 р.

До цих пір матеріальна база для навчання, виховання та розвитку дітей залишалася у вигляді книжок, пазлів, конструкторів, наборів для творчості і т.ін. Але, дякуючи плідній співпраці з рядом організацій, які не залишаються осторонь соціальних проблем, психологи, вихователі та соціальні працівники вже можуть значно розширити діапазон навчальних, психологічних методів роботи. Представництва в Україні компаній Intel, Asus, Kingston, Western Digital та компанія Зона51 надали цілий ряд обладнання (ноутбуки, навчальні нетбуки, призначені для навчання дітей Classmate, маршрутизатори та ін.), яке буде використане для занять з пацієнтами лікарні «ОХМАДИТ». Звичайно, використання комп’ютерних тестів, ігор, навчальних програм урізноманітнить і осучаснить вибір методів для тих, хто займається з дітьми.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.