bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вінницька «Школа ефективного працевлаштування» продовжує свою роботу
14.02.2013

13 лютого 2013 року Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії» розпочала навчання групи осіб з обмеженими фізичними можливостями   в рамках  проекту «Школа ефективного працевлаштування у Вінницькій області»  за сприяння Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) та Міжнародної організації з міграції (IOM). Партнером по виконанню проекту є: Вінницький обласний центр зайнятості.

Проект спрямований на підвищення рівня мотивації учасників до ефективного пошуку роботи та самозайнятості, набуття необхідних знань та навичок з цих питань, підвищення самооцінки, впевненості у власних силах та збільшення поінформованості щодо переваг працевлаштування в Україні.

Для учасників проекту - осіб з обмеженими фізичними можливостями, зареєстрованих в Ленінському, Лівобережному та Вінницькому районних центрах зайнятості, будуть проведені 4-ри денні професійні тренінги з навчальних модулів:

  • «Пізнай себе. Розкрий свої можливості»
  • «Ефективне спілкування та розв’язання конфліктів»
  • «Скористайся своїм професійним ресурсом, створи свій імідж». «Переваги працевлаштування в Україні, ризики нелегальної міграції, протидія торгівлі людьми»
  • «Самозайнятість, започаткування власної справи. Реальність дій та перспектив у створенні приватного бізнесу»

Завдяки тематичним вправам та новітнім технікам учасники будуть мати змогу проаналізувати та  подолати внутрішні страхи щодо професійних та особистих якостей, отримати навички презентації себе на ринку праці, повірити в себе та зруйнувати стереотипи суспільства щодо осіб з обмеженими фізичними можливостями. Після проведення тренінгу проектом передбачено надання індивідуальних консультацій і проведення моніторингу процесу працевлаштування та залучення до самозайнятості учасників проекту.

«Навчання у «Школі ефективного працевлаштування» - це інноваційний підхід для підвищення спроможності безробітних осіб до працевлаштування в Україні. У такий спосіб ми вирішили більш ефективно та масштабно працювати у напрямку попередження  торгівлі людьми у Вінницькій області» - зазначила Алла Студілко, голова  ВОПО «Джерело надії».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.