bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові українські лідери – 2012 від Фундації Україна-США
04.02.2013

Фундація Україна-США (U.S.-Ukraine Foundation) визначила 40 кращих українських лідерів віком до 40 років, провівши Першу щорічну ініціативу під назвою «40 до 40».  Звання «Нові українські лідери 2012» отримали 40 молодих українців, котрі проявили лідерство у своїй сфері зайнятості, зробивши значний внесок у розвиток своєї спільноти та України в цілому.

До «40-ки» найкращих увійшов і керівник напрямку суспільної інформації Ресурсного центру ГУРТ Тарас Тимчук, громадська діяльність та наполеглива праця якого була визнана Відбірковим комітетом конкурсу.

Відбірковий комітет, який складався з Анатолія Толстоухова (екс-міністра, КМУ), Посла Вільяма Міллера (старший науковець у галузі політики, центр Вудро Вільсона, співголова групи спеціалістів з культури та освіти «Україна 2020»), Посла Джона О’Кіфа (виконавчий директор центру OpenWorldLeadership) та Марти Фаріон (керівник Києво-Могилянської фундації США, співголова групи спеціалістів з культури та освіти «Україна 2020»), шукав кращих з кращих по всій Україні у різних галузях – таких як бізнес, освіта, мистецтво, наука, громадська діяльність, спорт тощо.
 
З-поміж поданих кандидатур Комітет звертав увагу на тих маловідомих українців, які в своїй діяльності зосередились на особистій відповідальності перед суспільством з метою зробити Україну кращою.
 
Як зазначила Надя МакКоннел, голова Фундації, «Відзначені 40 осіб є яскравим взірцем для молодих українців, які намагаються зробити Україну кращою. А їхні досягнення та успіх можна вважати джерелом натхнення для багатьох». 

Коментарі

Вадим Георгієнко   4180 днів тому   #  

Тарас, мои поздравления!!)) кстати, по выражению лица на фотке и по антуражу за спиной предполагаю, что ты задумался над ГУРТ. Так вот я таки хочу сказать - доделайте вы вход из соцсетей и\или присоединить эккаунт на соцсетях к своему эккаунту на ГУРТ!) каждый раз логиниться - это доп.повод лишний раз не зайти и не отписаться.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4180 днів тому   #  

Вадиме, дякую за привітання!
Мене портал запамятовує і мені не доводиться логінитись (роблю це дуже рідко). Впринципі, так і має працювати портал. У мене інша проблема - я інколи не можу нічого путнього прокоментувати. І фейсбук мені нічим не може в цьому випадку допомогти)

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4180 днів тому   #  

Тарасе! Щирі вітання! Успіхів і процвітання ГУРТу. Нових ідей і підкорення нових вершин! Не дуже мудруй над порталом. Він має бути ресурсом доступним для всіх. А не лише для "продвинутых"...

  •   Пiдписатися на новi
Орлов Микола    4180 днів тому   #  

Вітання і побажання не збавляти оберти!!!

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Покладова   4178 днів тому   #  

Пане Тарасе! Вітаємо! Ми думаємо, що визнання Ваших особистих досягнень є одночасно визнанням популярності й ефективноті усієї організації. Ви потрібні молоді ( й не дуже молоді також)! Плануйте, досягайте, втілюйте!
Ресурсний центр для викладачів ангійської мови в Києво-Могилянській академії

  •   Пiдписатися на новi
Марія Калашнік   4178 днів тому   #  

Вітаємо! Скажіть, а де можна переглянути весь список?

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   4177 днів тому   #  

Молодец, заслужил, поздравляю!
Да здравствует то, благодаря чему мы, несмотря ни на что?

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4176 днів тому   #  

Від Вас, пане Якове, отримати визнання - вдвічі приємніше)

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Латиш   4177 днів тому   #  

Вітаю,Тарасе!Креативність і наполегливість визнані!Ура! Так тримати і не задирати носа! А де весь список переможців?

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4176 днів тому   #  

Дякую, колеги, за привітання! Списку я не бачив. Сподіваюсь, організатори його опублікують на своєму сайті чи в інший спосіб дадуть знати, хто вони, ці лідери)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.