bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Групи самодопомоги для жінок секс-бізнесу
17.01.2013

Що таке спільнота “Анонімні секс-працівниці”? Це міжнародне, неприбуткове об’єднання груп, які працюють за програмою “12 кроків”. Жінки, які або намагаються залишити секс-бізнес, або які залишили секс-бізнес, але хочуть отримати внутрішнє відновлення. Вони регулярно відвідують зібрання, щоб поділитися своїм досвідом, надією і силою для того, щоб допогти одна іншій одужувати.

Що таке секс-бізнес? Ми включаємо в поняття секс-бізнесу проституцію, секс по телефону, танці в оголеному вигляді, порнографію, сексуальні ігри, сутенерство, і всі інші форми комерційного сексу, в тому числі послуги, які збуджують сексуальні фантазії.

Хто може приєднатися? Єдина умова для членства є бажання залишити секс-бізнес і отримати одужання.

Скільки це буде коштувати? Ніскільки. Ми знаходимося на повному самозабезпеченні за рахунок пожертв наших членів, які приймаються на зустрічах. Ніхто не буде позбавлений можливості відвідувати групу або стати членом через відсутність грошей.

Що відбувається на зібранні групи? Ми читаємо літературу нашої спільноти, ведемо тематичні обговорення, ділимося своїми почуттями, а також є спікери, які діляться, як вони зберігають одужання на сьогоднішній день. Участь у всьому є добровільним. Ніхто не буде на вас тиснути, щоб ви щось сказали або зробили. У нас є безкоштовна література, яка доступна на кажномо зібранні.

Хто вважається секс-працівницею? Ми маємо на увазі жінку будь-якого віку, раси, релігії або сексуальної орієнтації, яка отримує гроші або інші матеріальні цінності (і взагалі будь-яку форму винагороди) в обмін на секс або сексуальні послуги, в тому числі послуги, які збуджують сексуальні фантазії. Не має значення, як довго ви цим займалися, яким саме чином, скільки вам платили, або як давно ви перестали цим займатися.

Хто може бути присутнім на зібранні групи? Бути присутнім дозволяється лише тим, хто особисто був залучений до секс-бізнесу. Ніяких міліціонерів, співробітників служби пробації, журналістів, або інших людей, які не є секс-працівниками, не буде.

Як мені знайти зібрання групи? Зателефонуйте (+38)093-790-65-44, (+38)066-555-41-84 або напишіть на [email protected], щоб дізнатися, де проходить найближче зібрання. На всі звінки і листи відповість член спільноти “Анонімні Секс-працівниці”.

Примітка: Анонімні Секс-працівниці не є терапевтичним лікуванням сексуальних проблем або засобом групової терапії. Ми є 12-кроковою групою, заснованою на духовних принципах. Ми не соціальний клуб, не група підтримки для тих, хто бажає продовжувати займатися секс-бізнесом. Ми не намагаємося нікому говорити кинути те, чим вони займаються, але якщо вони самі хочуть зупинитися, - тоді ми дійсно можемо допомогти.

Контакти

  • Люба
  • Анонімні Секс-працівниці
  • [email protected]
  • 093-790-65-44
  • 066-555-41-84

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.